Om Os

Holdet bag MobilabonnementsLuppen.dk har stået bag andre successfulde forbrugerportaler, hvor bl.a. BredbaandsLuppen.dk og iPhoneLuppen.dk er de mest kendte.

MobilabonnementsLuppen.dk har eksisteret siden efteråret 2012. Hjemmesiden er derfor forholdsvis nyt, men kræfterne bag har lang erfaring med drift af forbrugerorienterede webportaler.

 

Ugentligt opdaterede prisoversigter

Vi sørger ugentligt for at holde vores prislister opdaterede, men da vi er en 100% uafhængig hjemmeside får vi ikke besked fra teleselskaberne ved pludselige ændringer i priserne, og derfor kan priserne glippe engang imellem.

Vi kan derfor ikke stå til ansvar for priser eller anden ukorrekt information skrevet på MobilabonnementsLuppen.dk. Vi bestræber os selvfølgelig efter at bringe de aktuelle priser og information.

Har du fundet en fejl eller en pris der ikke er blevet opdateret, må du meget gerne kontakte os på info@MobilabonnementsLuppen.dk eller via kontaktformularen nederst på siden, så vi kan få det rettet hurtigst muligt.

Hvordan finansieres MobilabonnementsLuppen.dk?

MobilabonnementsLuppen.dk er reklamefinansieret. Vi får en kommission hver gang du finder et abonnement og bestiller det efter du klikker videre til et teleselskab.

Kommissionerne på salg af iPhones varierer fra 150 til 250 kr. Forskellen fra teleselskab til teleselskab er derfor ikke voldsom, og vores prisoversigter bærer ikke præg af disse forskelle i kommission.

Det er ikke muligt at købe reklamebannere eller andre forstyrrende reklameblokke på MobilabonnementsLuppen.dk.

Hvilke cookies og tracking systemer bruger MobilabonnementsLuppen.dk?

MobilabonnementsLuppen.dk gør brug af cookies fra bl.a. Google, CrazyEgg, Qualaroo og potentielt andre tracking systemer vi bruger fra tid til anden.

Hvad gør MobilabonnementsLuppen.dk anderledes?

Vores mål med MobilabonnementsLuppen.dk er, at vi kan henvise venner og familie til denne side, når de har brug for et nyt mobilabonnement. For at vi kan henvise venner og familie, så kræver det, at hjemmesiden er gennemarbejdet og opfylder alle krav en almindelig og advanceret forbruger måtte have.

Vi stiller os gerne frem med ansigter, kontaktinformation og deler gerne ud af hvordan vi opdaterer priser, hvor ofte, samt enhver anden information du måtte have. Vi ønsker at være stolte af MobilabonnementsLuppen.dk og i dag kan vi sige, at målet er nået. Vi kan stolt fremvise MobilabonnementsLuppen.dk til venner samt familie og sige: “Denne hjemmeside har vi lavet!”.

Vi ønsker din feedback!

Vi ønsker at høre hvad vi kan gøre for at gøre MobilabonnementsLuppen.dk endnu bedre end den er i dag. MobilabonnementsLuppen.dk blev bygget på brugerudtalelser, samt brugertests og din feedback er uvurderlig for os.

Send gerne en mail på info@MobilabonnementsLuppen.dk eller benyt dig af vores hjælp sektion til at komme med dine kommentarer.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/mobilabonnementsluppen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published.