Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mobilabonnementsluppen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mobilabonnementsluppen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Så holder du liv i din iPhone verden over - MobilabonnementsLuppen.dk

Så holder du liv i din iPhone verden over

Iphone strømNår man er på farten kan det være svært altid lige at få adgang til en stikkontakt, der passer til den, man har med hjemmefra. Og derfor kan det indimellem være noget af en udfordring at få ladt sin iPhone op.

Man skal ikke langt væk fra Danmark for at finde de første udfordringer. Bare ved at rejse en times tid med fly til England vil du få problemer med at tilslutte et almindeligt dansk stik i en af deres stikkontakter. Og lige så er der mange andre lande, der kører med andre systemer, end det vi er vant til herhjemme i Danmark.

Sådan får du strøm på din mobil i udlandet

Hvis du gerne vil have en god mulighed for at få strøm på din telefon, ligegyldigt hvor du så end befinder dig i verden, kan det være en rigtig god ide at investere i en adapter.

For ved at have sådan en på dig, når du rejser verden tynd, er du altid sikker på at kunne få strøm til din oplader og dermed få opladt din mobil. Og en adapter koster ikke særlig meget, i forhold til hvor stort et problem det løser.

Få alt i en enkelt adapterSkross

Ved du, at du kun skal til England, så kan du jo nøjes med at købe en adapter dertil. Men hvis du kender dig selv godt nok til at vide, at du rejser til andre steder end lige netop kun England, kan det være en ide at købe en adapter, der fungerer i mange flere lande.

Du kan eksempelvis vælge at købe denne SKRoss World Adapter Pro, hvis du gerne vil have nem adgang til langt de fleste af verdens stikkontakter. Den er lille, nem og sikker at bruge, og den fås til en skarp pris. (Se alle de forskellige modeller her)

Med sådan en i håndbagagen eller kufferten er du aldrig langt væk fra en grundig opladning af din telefon. Så overvej grundigt, om du ikke skal have sådan en, inden du vælger at tage ud på dit næste eventyr.

For når man er ude i den store verden ved man aldrig, hvornår man får brug for en mobiltelefon. Og derfor kan det være en god ide at give sig selv de bedste muligheder for at få sin mobil ladt op, ligegyldigt hvor man så end måtte befinde sig. Dog kræver det selvfølgelig stadig en stikkontakt, men det er der som bekendt på langt de fleste hoteller.

Leave a Reply

Your email address will not be published.