Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mobilabonnementsluppen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mobilabonnementsluppen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Panser beskytter din telefon - MobilabonnementsLuppen.dk

Panser beskytter din telefon

Vi er dybt afhængige af vores mobiltelefoner, og derfor er det en god idé, at passe på dem. Den pt. mest populære form for beskyttelse, er det såkaldte Panserglas.

Diskret og praktisk skærmbeskyttelse

Hvis ikke du allerede kender panserglasset, eller ligesom mange tror, at panserglasset vil genere din brugeroplevelse, så læs med her. For panserglasset er hverken til gene eller på anden måde i vejen.

Panserglasset fungerer lidt som en slags kontaktlinse uden styrke. Det er en særdeles hårdfør beskyttelse til skærmen på din smartphone. Panserglasset er ægte hærdet glas, der er hele 9 gange stærkere end almindeligt glas og halvanden gange mere modstandsdygtigt overfor ridser, end stål.

Panserglasset er skåret til at passe din smartphone med 100% præcision. Det forsyner telefonen med en beskyttende overflade, og har en tykkelse på bare 0,33 mm. Det betyder i praksis, at panserglasset næsten er usynligt, når først det er monteret korrekt på skærmen.

Skærmbeskyttelse uden kompromis

De af os, der endnu ikke har forsynet mobiltelefonen med panserglas, har en forestilling om, at skærmbeskytteren vil ødelægge eller forringe telefonens brugeroplevelse, da de frygter det vil gå ud over telefonens touch-funktioner. Men sådan hænger virkeligheden altså ikke sammen.

Panserglasset er, uden sidestykke, den skærmbeskyttelse på markedet, der virker absolut bedst – også efter lang tids brug. Og den har ingen indflydelse eller påvirkning i henhold til touch funktionen på din skærm. Din telefon fungerer nøjagtigt som den altid har gjort, og du kan stadig både scrolle og klikke, zoome og swipe præcis som du plejer.

Panserglasset er en af de der ”see-it-to-believe-it”, for ja, det lyder næsten for godt til at være sandt.
– Men det er sandt.

Den geniale skærmbeskyttelse er nem at montere, og det kræver ingen anden forberedelse end en helt tør mobiltelefon. Og så er det ikke nogen dum idé, med en meget rolig hånd. Panserglasset er som sagt skåret til absolut præcision, og derfor skal der ikke mange kvarte millimeter til, at det ikke sidder 100% hvor det skal. Det er ganske vist muligt, at afmontere glasset og forsøge igen, men denne praksis er ikke at foretrække, da glasset – naturligvis – ”klistrer” bedst første gang. Du kan sammenligne det lidt med et stykke tape, der bliver sat på en overflade, taget af og så sat på igen. Det virker bare bedst første gang.

Ikke fordi man som sådan kan sammenligne panserglas og klisterbånd, men blot for at sige, at det bedste og mest effektive resultat opnås første gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.