Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mobilabonnementsluppen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mobilabonnementsluppen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Når du køber en brugt iPhone - MobilabonnementsLuppen.dk

Når du køber en brugt iPhone

Der er de sidste par år sket en hel del inden for køb og salg af brugte iPhones. Dette skyldes til dels, at når der udkommer en ny iPhonemodel, så er der mange, der gerne vil opgradere deres egen model til den nyeste.

Gamle iPhones får nyt liv

Brugt iPhoneiPhone-modellerne udkommer derudover med så korte mellemrum, at den forrige model stadig er en stærk og brugbar telefon. Man kan derved vælge at sælge sin ”gamle” iPhone og stadig modtage en fornuftig sum penge for den. Som køber får man, ved at benytte sig af professionelle sider, 2 års garanti med i købet – og altså et bedre udgangspunkt, end hvis man køber hos en privat. Vælger man derimod at købe hos en privat, er der forskellige ting, man skal være opmærksom på.

En ødelagt iPhone

Der er mange måder, hvorpå man kan ende med en ødelagt iPhone. Oftest er det skærmen, som har påtaget sig skrammer og måske er blevet helt knust. Man kan i det tilfælde vælge at reparere sin iPhone og udskifte skærmen, men er skaden større og en reparation ikke mulig, så kan det bedste og billigste valg være at købe en brugt.

Hvilken model?

Apples produkter er noget af det teknologi, som vedholder værdien i længst tid – men det er dog klart, at værdien falder så snart, man har taget sin helt nye iPhone i brug. Man kan derved med fordel købe en brugt iPhone, som stadig er forholdsvis ny, og måske endda sælge den igen senere hen. Prisen på den brugte iPhone afhænger selvfølgelig at telefonens stand og model. Det er eksempelvis ikke muligt for iPhone-modeller ældre end iPhone 4-modellen at køre det nye iOS 9 styresystem. Dette er især værd at medtage i sine overvejelser, når man tænker på at købe en brugt iPhone, som samtidig skal kunne følge med nutidens teknologi. Jo ældre modellen er, jo kortere tid går der før, den er ”forældet” og ikke længere kan følge med de nyeste opdateringer til både apps og styresystemer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.