Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mobilabonnementsluppen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mobilabonnementsluppen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Hav altid ekstra strøm til mobilen i lommen - MobilabonnementsLuppen.dk

Hav altid ekstra strøm til mobilen i lommen

Af og til kommer der nye opfindelser til, som er opstået på baggrund af andre opfindelser. Der skabes helt nye markeder på ryggen af andre markeder.

Et glimrende eksempel på dette er de smarte såkaldte powerbanks, som man bl.a. kan købe online hos Multikøb.

Strømforbruget på mobiltelefoner er stigende

I dette tilfælde er det den fantastiske opfindelse smartphonen der har skabet behovet for powerbanks. Alle vores læsere her på bloggen kan nok hurtigt blive enige om, at vi ikke ville undvære vores smartphone. Den er blevet en uundværlig del af vores liv og de fleste af os, ville reelt have svært ved at undvære den.

Vi lægger flere og flere af vores opgaver og gøremål over på skuldrene af det lille apparat i vores lomme eller taske. Apple, Samsung og de andre udviklere af smartphones har taget udfordringen til sig, og gør deres telefoner mere og mere avancerede og samtidig brugervenlige. Man kan mere og mere på sin telefon, der i dag mere har status af en lille avanceret computer end af en decideret telefon.

Dette har den ulempe at batteriet på ens telefon desværre ikke holder strøm så lang tid som før. Alle de mange funktioner som f.eks. GPS, WiFi og bluetooth, samt ikke mindst det store skærmbrug, tærer kraftigt på batteriet. Derfor render vi i dag hele tiden rundt med en mobiloplader og leder efter en stikkontakt at sætte den i. Det kan nemt blive lettere panisk hvis vi er ude i byen og ikke kan komme i nærheden af et strømstik.

Mobil

En powerbank er enkelt sagt et ekstra eksternt batteri i form af en lille boks, som du nemt kan have i lommen eller i tasken. Du oplader din powerbank på præcis sammen måde som telefonen – via et USB-kabel i enten stikkontakten eller i USB-porten på din computer. Når powerbanken er fyldt med strøm har den strøm nok oplagret til flere normale smartphone-batterier. Når din telefon løber tør, slutter du den blot til din powerbank og oplader den igen. Dette kan du gøre fra teltet på festivalen eller fra stranden på din sommerferie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.