Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mobilabonnementsluppen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mobilabonnementsluppen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Fyld din printer op med blæk - direkte fra telefonen - MobilabonnementsLuppen.dk

Fyld din printer op med blæk – direkte fra telefonen

Det papirløse samfund ligger langt ude i fremtiden, hvis det overhovedet nogensinde kommer. Det er på trods af at det er et begreb vi har kendt til og hørt på i rigtig mange år efterhånden. På trods af at vi går mere og mere op i miljøet, så kan vi tilsyneladende ikke undvære muligheden for at kunne udskrive vores ord sort på hvidt med blæk på papir.

Fordi mange af os på grund af ovenstående har en printer stående derhjemme, har vi også fra tid til anden brug for at genopfylde den med det blæk, der skal bruges for at den kan udskrive vores prints. Dette kan man f.eks. gøre hos webshoppen BillyBlæk.dk, der er selv reklamerer med at have landet billigste blækpatroner.

Google har sat fokus på mobilvenlighed

Jeg hørte for nyligt en repræsentant for søgemaskinen Google udtale at det var et spørgsmål om kort tid før antallet af webbesøg via en mobiltelefon overhalede antallet af webbesøg fra både computere og iPads, samt andre tablets og større enheder. Derfor har de også skudt gang i en større kampagne for at gøre alle verdens hjemmesider mere mobilvenlige.

Google har haft så stor fokus på dette, at de dels satte 21. april 2015 som skæringsdato for, hvornår de ville begynde at belønne mobilvenlige hjemmesider i deres søgeresultater – en dato, der hurtigt blev døbt Mobilegeddon og satte gang i en panik blandt hjemmesideejere uden mobilvenlige sider.

Google lancerede også denne side, hvor man kan teste om en given webside er mobilvenlig. Tester vi BillyBlæk.dk i Googles værktøj, så kan vi se at den er mobilvenlig og dermed kan vi også konkludere at det er nemt at bestille nyt blæk til sin printer via ens smartphone.

Blæk

Du spørger måske hvorfor det er specielt smart at kunne handle printerpatroner via sin telefon? Prøv så at forestille dig situationen, hvor du skal printe din opgave, jobansøgning eller noget andet rigtig vigtigt ud. Midt i processen løber din printer tør for blæk og gode råd er dyre. Nu kan du hurtigt hive din telefon op af lommen, bestille nyt printerblæk – og have patronerne i postkassen dagen efter. Nemt, hurtigt og billigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.