Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mobilabonnementsluppen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mobilabonnementsluppen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Fordele og ulemper ved at reparere sin iPhone selv - MobilabonnementsLuppen.dk

Fordele og ulemper ved at reparere sin iPhone selv

Vi kender det efterhånden lidt for godt: iPhonen smutter ud af hånden og lander på fortorvet eller det hårde gulv med en smadret skærm som resultat. En iPhone-skærm med knust glas er efterhånden blevet en del af det at være iPhone-ejer. Det er ulempen der følger med at have en designtelefon, der ikke er lavet af plastik eller andet kunststof.

Så almindeligt er det, at der er opstået en hel industri omkring reparation af iPhones og iPads mv. – både online og i form af masser af små specialbutikker og -værksteder. Du finder dem efterhånden i stort set enhver by med respekt for sig selv.

iphone_repairDet er ikke kun skærmen, der kan gå i stykker på en iPhone. Hvis man tænker på hvor mange timer i døgnet man har sin telefon i hånden, så er der egentlig ikke noget at sige til, at der sker uheld og slid på den. Andre typiske skader er knækkede jackstik og opladerstik, der sidder fast i telefonens indgange.

Det er dyrt at få repareret sin iPhone

Det er ikke en billig sag at få repareret sin iPhone på et værksted. F.eks. koster en ny skærm på en iPhone 6 typisk omkring 7-900 kroner. Derfor kan det være fristende selv at kaste sig over reparationen, hvis man har lidt fingersnilde. Der findes flere webshops som f.eks. FixMiphone, der sælger de nødvendige reservedele til langt under prisen af en fuld reparation.

Fordele ved selv at reparere sin iPhone

  • Der er mange penge at spare
  • Hvis man er teknisk interesseret er det spændende at pille i telefonens indre og løse problemerne selv

Ulemper ved selv at reparere sin iPhone

  • Man mister al garanti og returret, hvis man selv åbner sin telefon
  • Man risikerer at ødelægge telefonen, hvis man ikke har det rette håndelag

Der er masser af videoguides på nettet

Hvis man beslutter sig for selv at reparere sin iPhone, så findes der heldigvis masser af hjælp at hente på Internettet. Især YouTube har mange gode og instruktive videoer, hvor man trin for trin guides igennem den konkrete reparation af ens specifikke model.

Leave a Reply

Your email address will not be published.