Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mobilabonnementsluppen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mobilabonnementsluppen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Appen der hjælper dig med at servicere dit eget oliefyr - MobilabonnementsLuppen.dk

Appen der hjælper dig med at servicere dit eget oliefyr

Hvis du har et oliefyr, så ved du om nogen, at det kræver vedligeholdelse at have sådan et kørende. Og hvis der endelig skulle være noget galt med det, må man griber til lommerne og hive fat i en servicetekniker, der kan komme ud og kigge på fyret for dig.

AppMen hvad nu hvis du kunne klare de mest basale ting selv, så du netop ikke var nødt til at hyre professionel hjælp ind udefra, og dermed betale i dyre domme for noget, som du egentlig selv kunne have ordnet?

Oil Heating – Homeowner Service Checklist Mobile App

Nemt og enkelt navn, ikke?

Selvom navnet måske ikke ligger lige på tungen for en dansker at udtale, så skal det dog ikke trække ned på appens effektivitet og kvalitet. For med denne app på din mobil kan du nemt komme i gang med at lave service på dit eget oliefyr.

Selve appen er en smart udarbejdet tjekliste, som du kan gå igennem og dermed lave basal service på dit eget fyr, så du ikke nødvendigvis skal ud og have fat i en professionel. På den måde kan større skader og problemer undgås, og alle dine penge skal dermed ikke hældes efter en tekniker.

Selvfølgelig kan der opstå problemer og defekter, som du ikke selv vil være i stand til at kunne ordne, og så må du stadig bide i det sure æble og hente professionel hjælp ind udefra for at ordne det.

Denne app gør dig på ingen måde til en autoriseret oliefyrstekniker, men den kan være med til at hjælpe dig med at holde dit oliefyr ved lige igennem året, så der er mindre at lave for teknikeren, når han endelig lægger vejen forbi dig og din bolig.

Prøv den gratis i 30 dage på alle platforme

Appen, Oil Heating – Homeowner Service Checklist Mobile App, kan du ikke kun hente på App Store. Den er lavet til alle platforme, så hvad enten du har en iPhone, en Android telefon , en Windows mobil eller noget helt fjerde, så er det altså muligt for dig at benytte dig af den.

Appen koster penge. Dog kan du som ny bruger af den få den gratis i de første 30 dage, så du kan prøve den af uden omkostninger. På den måde kan du jo finde ud af, om den er noget for dig, og om den hjælpe dig med at servicere dit eget fyr.

Ender du med ikke at være fan af den, så er det jo fedt, at du har haft muligheden for at give den et skud gratis. Viser det sig derimod, at den skulle være noget for dig, så er det jo bare med at købe den fulde version, som ikke koster nær så meget, som hvis du skal hyre en tekniker ind til at reparere dit fyr endnu engang.

Så giv den et skud i dag, så du kan blive i stand til at lave basal service på dit oliefyr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.